Volg ons

Bij de Levensboom

Naast de website hebben we ook meerdere wegen waarmee u ons kan benaderen. Neem ook eens een kijkje via één van onze andere social media kanalen, zoals YouTube of Facebook. 

YouTube Channel

Maak een afspraak

Belt u gerust voor informatie of het maken van een afspraak. Tijdens behandelingen of lessen wordt de telefoon niet beantwoord. U kunt een bericht achterlaten met uw telefoonnummer en ik bel u zo snel mogelijk terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier om eenvoudig een afspraak te maken.

Facebook

Kijk gerust op onze facebook pagina voor meer actuelere informatie. Liken en delen is lief!

De yogalessen gaan weer door!

Wat fijn dat we volgende week weer kunnen starten met de yogalessen. Gezond voor lichaam en geest en ook gewoon fijn om samen te doen. Daarom kijk ik er weer naar uit!

Hartelijke groet Monica van de Vreugde De Levensboom
See MoreSee Less

View on Facebook

Als volgers van mijn pagina weten jullie vast dat ik graag foto’s maak, en dit heeft uiteindelijk geleid tot een nieuwe facebook – pagina en een fotoboek gemaakt in de tijd dat De Levensboom even tot stilstand kwam, namelijk tijdens de lock down van maart tot eind mei. Ik bleef gewoon doorlopen en heb zoveel moois zien groeien en bloeien. Misschien vind je het leuk om over mijn project Verstild Walcheren te lezen (als je dit nog niet had gedaan☺️)

Fijne avond 😊🙏
See MoreSee Less

View on Facebook

Een prachtig begin van het weekend en van een weekje uitrusten na een paar intensieve maanden, met psychosomatische fysiotherapie, Mindfulnesstraining en yogalessen, rekening houdend met maatregelen die nodig zijn en niet vergetend dat menselijk contact belangrijk is.
Dankbaar dat mensen de weg weten te vinden naar de praktijk en de yogamat. En nu even opladen en nieuwe plannen maken😊🙏
See MoreSee Less

View on Facebook

Dankbaar dat ik vanochtend weer een mooie Mindfulnesstraining mocht verzorgen. Groei en bloei vanuit de kern. 🌱🌹

#monicavandevreugde #levensboomfysioyoga #relax #photografy #mindfullness #mindfulnesstraining
#mettameditatie
#mooi #kern #groei #goeiemorgen #koudekerke
See MoreSee Less

View on Facebook

Sluit Menu