Volg ons

Bij de Levensboom

Naast de website hebben we ook meerdere wegen waarmee u ons kan benaderen. Neem ook eens een kijkje via één van onze andere social media kanalen, zoals YouTube of Facebook. 

YouTube Channel

Maak een afspraak

Belt u gerust voor informatie of het maken van een afspraak. Tijdens behandelingen of lessen wordt de telefoon niet beantwoord. U kunt een bericht achterlaten met uw telefoonnummer en ik bel u zo snel mogelijk terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier om eenvoudig een afspraak te maken.

Facebook

Kijk gerust op onze facebook pagina voor meer actuelere informatie. Liken en delen is lief!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException

8 months ago

De Levensboom Fysio & Yoga

Let the sunshine in🌞
Een wandeling in de zon is de perfecte start van de dag. Eigenlijk is elk moment dat je buiten bent al een energieboost, en als je dan ook nog de zon op je gezicht voelt… Zoek vandaag lekker de zon op, beweeg, strek jezelf eens helemaal uit en adem diep door, en je bent weer helemaal fris!

#monicavandevreugde #levensboomfysioyoga #relax #sunshine #walcheren #wandelen #wandelenindenatuur #zeeuwsevreugde #wandelenisgezond #happy #energie #dishoek
See MoreSee Less

View on Facebook

Kijk, dat is nou precies waar ik voor sta. Dankjewel voor deze waardering😊. See MoreSee Less

View on Facebook

Spanning in je lijf?

Je nek zit vast, je hoofd is zwaar, je voelt pijn bij je borst, je maag is van streek, je voelt je gejaagd of juist niet vooruit te branden. Je snapt niet wat er aan de hand is maar je bent ongerust. De arts zegt dat er niks aan de hand is, maar dat lost de klachten niet op.

Het goede nieuws is dat ik je kan helpen. Ik ben namelijk gespecialiseerd in ontspanning en ademhaling, en kan letterlijk de vinger op de zere plek leggen. Daarna gaan we werken aan ontspanning, pijnvermindering en een optimaal herstel. Dat gaat soms sneller dan je denkt!

Geen wachtlijst, persoonlijke benadering, tijd en aandacht zijn voor mij belangrijk, voor jou ook?

Aarzel niet, neem contact op en vraag wat ik voor je kan doen. 0631384057 of www.levensboomfysioyoga.nl.
See MoreSee Less

View on Facebook

Beste Volgers,

Allereerst wens ik jullie een mooi, gezond en gelukkig 2021 toe! Laten we hopen dat dichte deuren weer opengaan, dat donkere wolken weer lichter worden, dat we elkaar weer kunnen ontmoeten in allerlei omstandigheden. Samen zijn en samen iets beleven is iets wat niet meer vanzelfsprekend is. Gelukkig zijn er toch een heleboel mogelijkheden geweest om elkaar te blijven ontmoeten. Ook voor de Levensboom betekende dit omgaan met veel veranderingen.
De yogalessen stonden opeens stil in maart, maar konden wegens bijzonder mooi weer in de lente en in de zomer toch doorgaan in het gras en op het strand. Prachtige avonden met prachtige zonsondergangen, een goede opkomst en een goede sfeer.
Ik hoop binnenkort de deuren weer open te zetten van de Couburg in Koudekerke en de Sprong in Koudekerke om de yogalessen weer op te pakken.

Gelukkig kon ik mijn fysiotherapeutische activiteiten opnieuw opbouwen en ook een aantal mindfulnesstrainingen geven en afronden. Er staan natuurlijk weer nieuwe trainingen op het programma, en ook de deur van de fysiotherapie staat open.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen, de nieuwe trainingen, nieuwe ideeen, bij de Levensboom.

Mijn deur staat open, je bent altijd welkom voor een vraag, informatie of een behandeling. Kijk nog eens op mijn website www. levensboomfysioyoga.nl en misschien kan ik wat voor je betekenen.

Monica van de Vreugde De Levensboom fysio & yoga
See MoreSee Less

View on Facebook

Sluit Menu