Tarieven

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties en op feestdagen.
Mogelijke andere verhinderingen worden in de lessen meegedeeld.

Bent u op zoek naar een bedrijfstraining, een bedrijfsuitje of een yogales op locatie neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan een offerte voor de gewenste activiteit.

Vergoedingen fysiotherapie

Contractvrij : zelf declareren bij zorgverzekeraar, 50-100% vergoed.

Ik kies bewust voor contractvrij werken. De contracten met de zorgverzekeraars vergen veel extra administratie en regelgeving. Energie en tijd die niet ten goede komt aan de cliënt . Een consult is er voor de cliënt , en die wil ik graag alle ruimte geven. Een persoonlijke benadering met de ruimte voor maatwerk is voor mij een drijfveer in mijn vak als fysiotherapeut.

 

Aanvullende verzekering

Consulten komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Deze vallen onder niet gecontracteerde fysiotherapie. Meestal wordt er 50-100% van de behandeling vergoed. Dit is per verzekeraar en per aanvullend pakket verschillend. Over het algemeen is de vergoeding bij een restitutiepolis hoger dan bij een naturapolis. U kunt dit nakijken in uw polis of contact opnemen met uw zorgverzekeraar. U kunt ook de geldende tarieven bekijken op: fysiovergoedingen.nl 

Komt u er niet uit met de vergoeding of heeft u andere vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik help u erg graag bij.

Betaalwijze

Fysiotherapeutische behandeling en massage:

  • U betaalt aan via een betaalverzoek  of contant na de behandeling.
  • U ontvangt van mij op uw mailadres een behandelfactuur welke u kunt indienen en declareren bij uw zorgverzekeraar. Deze vergoeden direct aan u.

Yogalessen en trainingen:

  • U ontvangt een factuur voor het product of de training.
  • U betaalt deze factuur via de bank of contant binnen 14 dagen na ontvangst.
  • Er wordt geen restitutie verleend bij situaties waarbij de kaart niet meer gebruikt wordt. 

Kwaliteit

Contractvrij werken betekent niet dat de fysiotherapie niet aan kwalitatieve eisen moet voldoen. Ik voldoe aan alle eisen die vanuit de beroepsgroep worden gesteld:

  • Ik ben BIG-geregistreerd, bigregistratienummer:  39035397604
  • Lid van KNGF en KRF
  • Geaccrediteerd voor  het kwaliteitsregister  fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie, voldoen aan alle eisen voor beoefening van mijn beroep en nascholingen.
  • Ik neem deel aan de Klachtenregeling van het KNGF.
Sluit Menu