Missie, Visie & Doelgroep

Bij de Levensboom

paalhoofd Monica2

Visie

Fysiek en mentaal duurzaam ontspannen en vitaal leven is voor iedereen mogelijk!  Een holistische aanpak op maat, gericht op ontspanning en bewustwording, is een krachtig middel om tot rust, herstel en een optimale veerkracht te komen waardoor de kwaliteit van leven toeneemt.

Missie

In deze hectische wereld, waar we constant bezig zijn om ons te handhaven in de buitenwereld kunnen we vaak moeilijk ons rustpunt vinden. Dagelijkse beslommeringen, grote levensgebeurtenissen, financiële problemen, werk, sociale contacten en sociale media bedreigen ons evenwicht. Door onverwerkte stress, emoties en overprikkeldheid zijn we de weg naar onszelf kwijtgeraakt.  Veel mensen kunnen alleen nog ontspannen door externe factoren als media, uitgaan, passief zijn als afleiding van ongemak en onrust. Dit onderhoudt of versterkt lichamelijke klachten, chronische lichamelijke aandoeningen, een ongezonde leefstijl, en sociale en psychische problematiek als bijvoorbeeld angstproblematiek en depressie.

Bewustwording en ontspanning op de passende manier is voor mij de sleutel tot herstel en leefkracht, de katalysator voor heling van binnenuit. Wanneer interne beleving, motivatie en gedrag veranderen, ontstaat er een goed gevoel van binnenuit.
Als therapeut, yoga-docent en trainer wil ik mijn cliënten helpen om te komen tot bewustwording en verandering van beweging, spanning, gedachten, gevoel en gedrag. Samen gaan we de weg van lichamelijke en psychische klacht naar duurzame positieve gezondheid!

Doelgroep

Mensen die openstaan voor bewustwording en verandering van beweging, spanning, gedachten, gevoel en gedrag.
Mensen met lichamelijke klachten die complex zijn door psychische en/of sociale problematiek, SOLK, FNS, hyperventilatieklachten, overspanningsklachten, burn-outklachten, chronische pijn- en vermoeidheidsklachten.

Sluit Menu