Aanbod

Bij de levensboom

De Levensboom helpt jou om te herstellen en te groeien. Bekijk het aanbod hieronder

Omschrijving

Voel je je gespannen en opgejaagd en wil je meer rust vinden? Heb je last van hyperventilatie en wil je weer vrijuit ademen? Voel je je uitgeput en wil je weer fit worden? Kun je niet doen wat je wilt door pijn of beperking en wil je weer volop in het leven staan?

In de praktijk De Levensboom staan persoonlijke aandacht, bewustwording, ontspanning en duurzame gezondheid centraal. Ieder mens mag zijn eigen weg bewandelen naar klachtenvermindering, ontspanning, vitaliteit en vrij ademen en bewegen.

Stilte in beweging met een toegankelijke vorm van yoga. Dru yoga geeft nieuwe energie door vloeiende bewegingen, aandacht voor ademhaling, houding en een krachtige wervelkolom.

Bewust bewegen met de gecombineerde kracht van Fysiotherapie en Yoga. Fysioyoga verbetert fysieke en mentale vaardigheden in specifieke trainingen.

Van de automatische piloot naar waarnemen en beleven in het nu. Mindfulness staat voor open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment.

Vrij bewegen met een goed gevoel van binnenuit. Psychosomatische fysiotherapie helpt je te herstellen en een beter evenwicht te vinden.

Sluit Menu